Fizetési megoldás
Hírlevél
Nagykereskedés

nagyker

Facebook LIKE
Céges Kedvezmények

linamar

Látogató számláló
0
4
1
8
9
5
3
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate

Viszonteladók

Ezek az információk a meglévő és leendő viszonteledóinkra vonatkoznak!

Megrendelés menete

Ha Ön ezeket a sorokat olvassa, akkor már eljutott honlapunkra, ahol láthatja aktuális kínálatunkat. Kérjen e-mailben vagy postai úton árjegyzéket és katalógust. Válassza ki a kivánt modelleket, a tetszés szerinti méreteket és küldje el megrendelését, e-mailben, postai úton, vagy diktálja be telefonon. A modellek megrendelésekor hivatkozhat a katalógusszámra, a modell nevére és színére, illetve méretére. 

Ha beregisztrál weboldalunkon, és ezt jelzi telefonon (+36 20 9327 581) vagy e-mailben (kacper@t-online.hu), cégünknek megadva a regisztráláshoz használt e-mail címet, úgy rövid időn belül beállítjuk az oldalon a viszonteladói státuszt és újra belépve (előtte ki kell lépnie az oldalról) már a bruttó viszonteladói árakat fogja látni. 

Ettől kezdve a megrendelését a webáruházon keresztül is leadhatja (csak a szállítási költség nem fog egyezni, mert a viszonteladók esetén ezt súlyra számítjuk).

Szállítási költség:

A szállítási költség súly után történik, ezért annak pontos megállapítását a rendelés leadásakor tudjuk megadni.

Szállítási határidők:
3 munkanapon belül.

Nem kötelező teljes sorok rendelése!

Első rendeléskor mindig adja meg elérhetőségeit, nevét, a számlázási és szállítási adatokat, a szállítás illetve fizetés módját, telefonszámát és e-mail címét, hogy probléma esetén a lehető leggyorsabban tudjunk reagálni.

Az első rendelésre, függetlenül annak mennyiségétől 1 hetes visszavásárlási garanciát adunk.

Amennyiben az először leszállított termék nem nyeri el a tetszését minden indoklás nélkül kérheti annak visszavásárlását. A vásárlás teljes értékét visszatérítjük, beleértve a postai költséget is, egyedül a visszaszállítás postaköltsége fogja Önt terhelni.

Fizetési módok

Az első négy vásárláskor a vevő választhat a helyszínen történő készpénzes fizetés, csomagküldés esetén az előreutalás vagy az utánvételes fizetési módok között.

Az ötödik vásárlást követően a vevő kérheti a határidőre történő átutalásos fizetési módot illetve maradhat a már korábban megszokot fizetési módoknál.

A Kacper Bt. a számlát a rendeléssel együtt, a kartondobozban küldi. A számla részletesen tartalmazza a megvásárolt modellek darabszámát, egységárát, nettó és bruttó árát illetve a szállítási költséget is. A teljesítés dátuma a csomag feladási dátuma, egyben a számla kiállításának dátuma.

Webáruház készítés