Fizetési megoldás
Hírlevél
Nagykereskedés

nagyker

Facebook LIKE
Céges Kedvezmények

linamar

Látogató számláló
0
4
1
8
9
3
3
Partnereink
Tanúsítvány
SSL Certificate

Termékek tulajdonságai


cipoZETPOL termékek 90%-át kitevő vászoncipők felső része két rétegben ragasztott vászonból készül. A belső réteg vagy natúr színű lenvászon, vagy színes természetes anyag, a melegebb modelleknél frottír.

külső réteg vászon, famervászon, plüss, velúrutánzat, amelyet általában valamilyen hímzés díszít vagy festett mintázat.

sarokrész plusz egy réteg merevítést tartalmaz.

talp vastag, de hajlékony (gumiszerűen viselkedő) műanyagból készül. A talp sarokrésze magasított, főleg a 18-27 kategóriában van jelentősége, mert hozzájárul ahhoz, hogy a kisgyermek lába egyenesen álljon.

36-os méretig a cipők vagy gyárilag már rendelkeznek megelőző talpbetéttel vagy kérhető, hogy talpbetéttel szállítsuk.

Néhány 2011-es modellben már a korábbi papír-vászon betét helyett bőrrel kombinált betét található.

cipők, rögzítés szempontjából is változatosak. A csatos modellek szabályozhatósága folyamatos. A tépőzáras modellek könnyen kezelhetők és bizonyos határok között szabályozhatók is. A fűzős cipők nehezebben kezelhetők, viszont sokkal jobban szabályozhatók, és sokkal egyenesebben tartják a kisgyermekek lábát. A belebújós és gumis modellek előnye a könnyű kezelhetőség.

 

Bőr talpbetét



A természetes bőrből készült talpbetét és a hab kitöltés  a talp természetes ívét modellezi. A bőr természetes tulajdonsága lehetővé teszi a nedvesség elvezetését megelőzve a bőrirritációt. A bőr talpbetétek szigetelnek és részben csillapítják a lépést, növelve a komfortérzetet.

 

 

 

 

 

Megelőző és akupresszúrás betét

 

talp

 

Manapság a gyermekek kevesebbet futkorásznak (főleg mezítláb) és többet ülnek pl. a tévé előtt, vagy a számítógép előtt.  Ebből fakadnak a civilizáció okozta rendellenességet megelőző, megfelelő segédeszközök felkutatása. A ZETPOL megelőző talpbetétek nem azon gyermekek számára készültek, akiknél már kialakult a lúdtalp, az ő részükre az orvos által felírt speciális ortopéd betétek szolgálnak.

A megelőző, akupresszúrás talpbetétek lehetővé teszik az egészséges gyermek talpának helyes stabilizálását, megelőzve, hogy oldalra ferdüljenek. A talpbetét „borsós” kialakítása járás közben masszírozza a talpon megtalálható receptorokat. Egy bizonyos szintig ki is egészíti a gyermek napi torna mennyiségét, valamint stimulálja a talpon lévő receptorokat. Az akupresszúrás talpbetét szellőző (légáteresztő) vászonból és higroszkopikus (vízmegkötő) anyagból készül.

 

Szellőző talp

  • véd a túlzott izzadástól
  • csúszásgátló
  • kényelmesen kialakított
  • magas és széles orrú
  • rugalmas talpőcipotalp
jojo
Webáruház készítés